Direktlänk till inlägg 29 maj 2009

pengarna rullar............men det är de värt !

Av Lena - 29 maj 2009 17:41

Nu är det gjort..............biljetterna hämtade och betalade. Hotell bokat. Tydligen ska alla människor till huvudsatden den här helgen. Tji att få vandrarhemsplats i själva stan och hotell kan man ju bara glömma i city. Det kostar ju skjortan. Tur man har ica-kort för då kan man bo på Scandic för en hyffsat  peng (rejäla frukostbufféer brukar det  ju vara oxå), visserligen i Upplands Väsby men so what? Pendeltåg går ju stup i kvarten dygnet runt ju. Har det inte fixar sig med boende på nåt vis har vår snällla vän Maria  i ungrik ordnat med sängplats hos sin snälla mor. Den möjligheten tar vi gärna en annan gång. Så nällt av dem att erbjuda oss det!!! Kram på er.

Det enda kluret nu är att få någon av min  gulliga kollegor att ta hand om "mina" barn en timme i slutet av dagen, för jag måste ju pysa lite tidigare än vanligt. Ska charma dem på måndag.................... en kaka till fikat kanske??????


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 8 mars 2011 18:38

I dag blev det Glada Hudik och lite shopping. Några nya nagellack i vårfärger och ett par jeansleggingsbrallor typ. Ack, började dagen med en härlig hundpromenad med min älskade Garbo, det var så mysigt. Man borde kanske bli en morgonmänniska ?!  Men...

Av Lena - 6 mars 2011 16:01

Missade starten, sov över helt enkelt. Men sen var jag med ända in i mål. Oj, vilken fajt det blev men till sist tog han hem segern. Grattis Brink får vi lov att säga. fenomenalt åkt. Efter det tog garbo och jag en härlig promenad i marssolen. Dags...

Av Lena - 2 mars 2011 19:48

Matte och jag har varit på vår kvällspromenad. Vi gick en bra tur i kväll för det var så härligt väder tyckte matte.   Varje kväll vid halv sjutiden  brukar jag påminna henne att det är dags. Nu har hon äntligen fattat att jag verkligen kan klockan. ...

Av Lena - 1 mars 2011 18:43

Idag har Garbo varit hemma med husse som vanligt. De jobbar och tar sen en promenad mitt på dan.(Tja, det är nog mest husse som jobbar)  Härligt, är lite avis. Men jag har väl inte haft det så pjåkigt jag heller idag. Vi har haft utedag på skolan. ...

Av Lena - 24 februari 2011 17:32

I morse var det så där himla kallt igen, börjar bli van att ha täckisar, stickade tröjor och skoterstövlar till jobbet nu. Garbo går ut, men bara för att nöden kräver det emellanåt. Idag har hon varit hemma själv rätt mycket så vi ska nog trotsa vint...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se