Direktlänk till inlägg 31 maj 2009

Morsdag

Av Lena - 31 maj 2009 12:14

Garattis alla mammor och alla kvinnor som varje dag gör så att allt flyter. Vad vore världen utan oss???? ; ))

Idag är det ännu härlig sommardagsvärme, ska visst bli normalt igen.....kallare och regn, har jag hört.Men man njuter så länge man kan.

Gräddar just nu några muffins. Har hört ryktas att Edsbyn tänker komma till Bergsjö och få spö i fotboll idag. Ann min vän, jag gillar dej och din familj, men visst håller man väl på Bergsjötjejerna ändå. Fast jag ska erkänna att jag håller tummarna för att Tilda ska få göra många mål . Ni ska iallafall få kanel-rabarber muffins som plåster på såren. Man är lätt kaxig innan matchen. Spelar ju ingen roll vem som vinner bara tjejerna har skoj.

Nu ska jag ta ut muffinsen och sen ut i solen igen.

HA det gott!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 8 mars 2011 18:38

I dag blev det Glada Hudik och lite shopping. Några nya nagellack i vårfärger och ett par jeansleggingsbrallor typ. Ack, började dagen med en härlig hundpromenad med min älskade Garbo, det var så mysigt. Man borde kanske bli en morgonmänniska ?!  Men...

Av Lena - 6 mars 2011 16:01

Missade starten, sov över helt enkelt. Men sen var jag med ända in i mål. Oj, vilken fajt det blev men till sist tog han hem segern. Grattis Brink får vi lov att säga. fenomenalt åkt. Efter det tog garbo och jag en härlig promenad i marssolen. Dags...

Av Lena - 2 mars 2011 19:48

Matte och jag har varit på vår kvällspromenad. Vi gick en bra tur i kväll för det var så härligt väder tyckte matte.   Varje kväll vid halv sjutiden  brukar jag påminna henne att det är dags. Nu har hon äntligen fattat att jag verkligen kan klockan. ...

Av Lena - 1 mars 2011 18:43

Idag har Garbo varit hemma med husse som vanligt. De jobbar och tar sen en promenad mitt på dan.(Tja, det är nog mest husse som jobbar)  Härligt, är lite avis. Men jag har väl inte haft det så pjåkigt jag heller idag. Vi har haft utedag på skolan. ...

Av Lena - 24 februari 2011 17:32

I morse var det så där himla kallt igen, börjar bli van att ha täckisar, stickade tröjor och skoterstövlar till jobbet nu. Garbo går ut, men bara för att nöden kräver det emellanåt. Idag har hon varit hemma själv rätt mycket så vi ska nog trotsa vint...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se