Alla inlägg under maj 2009

Av Lena - 23 maj 2009 15:38

Ledig lördag

Kolla mina länkar, ett nytt ställe har ploppat upp där. Min "gamla"pluggarkompis Carro har en blogg.

kram på er

Av Lena - 19 maj 2009 17:58

Jag får jobba kvar till hösten!!!!!!!! I dessa varselorostider har jag idag fått reda på att jag får jobba kvar  i skolahuset där jag redan finns. lite andra uppgifter, men det är bara bra att variera sig.

HUUURRRRRAAAAAAAAAAAAA!

Av Lena - 18 maj 2009 22:26

Hej igen trogna besökare. Rapport från helgen. Fredag: upp iottan och firade äldste sonen.Han fyllde 21 och naturligtvis får man fika på säng  även då.I fjol så låg han i lumpen så då fick mammsen inte gratta med fika på säng.Jobbade  som vanligt och sen hem och fixa mat inna uppvaktande gäster droppade in. Yngtste sonen, som är lite i nöjesbranchen emellanåt, jobbade till kvällen och fortsatte sen till kompisar på grillkväll. Man vill ju ha hem de små liven på nattkröken så det var bara att hoppa in i bilen och ta en sväng till Hög för hämtning så där vid tvåtiden. Man somnade lätt när man väl kom i säng ; )

Lördag: Sov länge men gjorde mej sen i ordning för att vara med på vävdagar i Forsa. Gud va med många härliga garner och knappar och ideér det fanns där, även om det var färrre utställare än för två år sedan. Synd bara att man inte sparat på sej en mindre förmögenhet så man kunde gå loss på galen garnshopping. Det blev iallafall lite fina pärlemorknappar. För lite tid till att strosa runt bland garnerna fanns ju trots att jag satt tillsammans med andra kvinns i en monter och vävde bilder. Roligt att få uppskattande kommentare för det man åstadkommer, men endel gamla väverskor inser inte att man kan göra sådant för nöje och själavård utan tycker att det bara är bruksföremål som räknas. Stackars dem.

Melodifestivalmys. Blev helt betagen i norska bidraget, DET VAR RÄTT LÅT SOM VANN I ÅR! Grattis Norge!

Söndag: Fick igång väveriet igår så vävramen lockade då och då. Var ute och kraffsade lite med krattan, hängde tvätten ute = härligt. Satt i solen och mådde på det hela riktigt bra.

Av Lena - 14 maj 2009 22:22

Igen har jag överträffat mej själv.Hade två möten inbokade idag. Det ena blev inte av (trodde jag) och det andra fick jag återbud på. Det var bara det att personer i de båda fallen hade samma förnamn. Person 1 ringde  och bokade om mötet. Jag var hela tiden helt inställd på att det var person 2 som ringde. Tog helt enkelt väskan och åkte hem från jobbet. Väl hemma donade jag på med lite av varje. En  kollega ringde och frågade artigt/vänligt om jag inte glömt nåt.Vad svara man på det tro? Näe jag har inte glömt nåt. Det visade sig att person 2(vilken jag trodde avbokat mötet) satt och väntade på mej på jobbet. GUUUD så pinsamt. Hur kan man bara vara så disträ att man inte skiljer på två personer.........jaja inte blir jag brydd, det var ju liksom typiskt mej. Tur man har överseende personer runt sej hahaha.

 Ikväll  har jag slingat håret på grannen. Det blev bra som vanligt ; )), vi åt lite smått o gott och tog några klunkar vin å då blir det ju alltid bra. Det visade sig att även hon haft en virrig dag. Man kan ju missa andra saker än möten också, tex att ta med sig alla varor, som man betalt för, hem från affären. Bara så ni vet, det finns en blomma kvar på nåt rullband på coop och det finns folk som får vänta på  andra som missar vem som bokat av eller inte.

 God natt

Av Lena - 13 maj 2009 19:35

Våren bara ökar och ökar. Det är så himla grönt ute nu så ögonen blir nästan bländade. Knepigt att man ser skillnad bara mellan hemma och jobbet fast det bara är drygt 1,5 mil närmare kusten. Här hemma är varmare och grönare. GArbos första fästing bortplockad i kväll, blä, läbbiga ting det där.

Moderen är på väg till Norge för att fira 17 maj, kul för henne att se det hele.

Ha de

LL

Av Lena - 11 maj 2009 19:07

Tävlingar är alltid skoj, jag har en länk till en sida där man kan vinna lite fina tänkvärda ord

Ingela la la

finns  i mina länkarlistan. Gå in  kolla.

Av Lena - 11 maj 2009 18:46

Idag har en ny lite världsmedborgare kommit till oss. Våra barns kusin Henrik och hans sambo Therese har fått en flicka till.Storasyster 

Tyra är säkert stolt. Grattis! Härligt med bebis i maj.

Vi har haft utedag på skolan i dag. Miljötema. Städat solgården och sorterat skräp bl a härliga barn som gör allt så roligt på jobbet. Nu på aftonen har vi varit en hel drös med lärare som demonstrerat utanför kommunfullmäktiges möteslokal "Låt inte barnen betal krisen" . Varselhotet hänger över många lärare i vår kommun nu. Vem blir drabbade i slutänden, jo dessa härliga goa ungar som ska lära för livet. Visst behöver det sparas i kristider men varför är det alltid de små eller svaga som får ta smällen?


Av Lena - 8 maj 2009 15:24

Huvvligen vad tiden rinner iväg. Den här veckan har bara swichat förbi, men den har varit trevlig. Jobbet har flutit på även om  man inte kännt att man haft koll hela tiden.......................so what, DET HAR FUNKAT OCH DESSUTOM BRA.

I helgen ska vi gratta lite födesledagsbarn i olika åldrar. En 16-åring och en 60-åring. Tänkte även hinna med lite pyssel på tomten melllan kalasandet. Olle är sängliggagnde. Har drabbats av en rejäl influensaförkylning med feber osv. Lilla gubben min, aldrig roligt när nån i familjen blir sjuk.

Hoppas det går över  snart.


Ovido - Quiz & Flashcards