Direktlänk till inlägg 9 juni 2009

snart sommarlov

Av Lena - 9 juni 2009 19:09

Ja snart är det sommarlov . Mitt första som "fröken" tidigare år har jag haft semestertjänst och jobbat in i juli innan jag blivit ledig. Ska njuta av att bara vara ledig. Det behöver man sannerligen.

I dag på efftermddagen har vi varit i Hudik med ett gäng elever och  käkat pizza. En tur på stan och barnen köpte glass. Dä träffade vi plötsligt på en kille som jobbade på kustbevakningen , vi frågade om vi fick komma och titta på båten. AJvisst svarade han , vi visar er gärna ombord. japp, så traskade vi iväg och fick både guidning och filmvisning. Kanonbra. Vilken tur vi hade. Det var intressant och skoj.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Bia

9 juni 2009 20:18

Tänk att nu är det du som är "fröken" och inte jag. Du är ju som klippt och skuren för det jobbet, så det är faktiskt på tiden.

 
lolla

lolla

10 juni 2009 21:35

hejsan
men sicken tur ni hade, att ni fick en riktigt bra visning...
Du Lena..jag förstår att det blir SKÖNT med sommarlov :-)
Helst efter denna vecka...
Jag jobbar tvåveckor till, men det är rätt ok att jobba på fritids det vet ju du...
Syns i morgon
lolla

http://www.lollashus.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 8 mars 2011 18:38

I dag blev det Glada Hudik och lite shopping. Några nya nagellack i vårfärger och ett par jeansleggingsbrallor typ. Ack, började dagen med en härlig hundpromenad med min älskade Garbo, det var så mysigt. Man borde kanske bli en morgonmänniska ?!  Men...

Av Lena - 6 mars 2011 16:01

Missade starten, sov över helt enkelt. Men sen var jag med ända in i mål. Oj, vilken fajt det blev men till sist tog han hem segern. Grattis Brink får vi lov att säga. fenomenalt åkt. Efter det tog garbo och jag en härlig promenad i marssolen. Dags...

Av Lena - 2 mars 2011 19:48

Matte och jag har varit på vår kvällspromenad. Vi gick en bra tur i kväll för det var så härligt väder tyckte matte.   Varje kväll vid halv sjutiden  brukar jag påminna henne att det är dags. Nu har hon äntligen fattat att jag verkligen kan klockan. ...

Av Lena - 1 mars 2011 18:43

Idag har Garbo varit hemma med husse som vanligt. De jobbar och tar sen en promenad mitt på dan.(Tja, det är nog mest husse som jobbar)  Härligt, är lite avis. Men jag har väl inte haft det så pjåkigt jag heller idag. Vi har haft utedag på skolan. ...

Av Lena - 24 februari 2011 17:32

I morse var det så där himla kallt igen, börjar bli van att ha täckisar, stickade tröjor och skoterstövlar till jobbet nu. Garbo går ut, men bara för att nöden kräver det emellanåt. Idag har hon varit hemma själv rätt mycket så vi ska nog trotsa vint...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se