Alla inlägg under juni 2009

Av Lena - 18 juni 2009 11:46

Börjar bra, sov länge, inget sommarväder så det blev inte kaffe på förstukvisten och min lilla myshörna men ändå helt ok. Har börjat städa sovrummet. Hittade massor av olästa böcker i en hög som jag dammade av och ser fram mot att läsa i sommar.

Fin duk på byrån och möblerade om bland mina änglar och andra små pryttlar. Dammsugning och golvtorkning med såpa återstår sen får ajg e om stäinspiratioen finns kvar för fler rum idag........hm skulle vilja ha såna där fin fina städhanskar som de där städgalna damerna på tv har, gärna chockrosa med blommor eller nåt. Inbillar mej att den skulle städa mer effektivt då.Vet nån var man får tag på såna..............

Av Lena - 15 juni 2009 21:58

Så blev det måndag igen efter en fullspäckad week-end med skolavslutningar och studentfirande. åter till knoget. Plnering och organisation inför hösten stod på dagordningen...lite svårt att tänka hösttermin nu när sommaren knappt börjat.Men vi gjorde så gott vi kunde. Personalmöte/avslutning på kvällen med god tacco-buffé och underhållning av ett linedacegäng som heter Mountain Lake Kickers. Sen fick vi prova på......höll man bara reda på höger å sånt så gick det hyffsat för att vara första gången. Men jag tror inte jag blev biten. Vill nog ha lite mera sväng tror jag. Ska ev pröva på afrikansk dans i sommar om min j-kla häl håller.


Nåt mer jag tänker testa i sommar som är lite mer lugnt och stillsamt är att spinna. ahr ju en gammal spinnrock som står som prydnad. Helt komplett tydligen . Har ju  så smått förvarant en av mammas kompisar som kan det där med att få till garn av ull. Det vore väl helt super att kunna få till lite eget  garn i sitt liv.

'Till slut vill jag tacka er som kommenterar mina inlägg. Det är så himla skoj att få lite respons, så kommentera på alla ni.

Kram och godnatt


Av Lena - 14 juni 2009 17:34

En alldeles speciell dag idag. Den 14:e juni är vår bröllopsdag och i år firar vi 23 år som gifta. Det är inte illa det inte.  Fast 1986 var det ett helt annat sorts väder den 14:e. Solen sken och det var riktigt försommarvarmt. Inte ett moln på himlen och bara så bra som man vill att ens bröllops dag ska vara.

Idag regnar och stormar det som attsicken. Passar att kura inne och pyssla  med lite smågrejer som aldrig blir gjorda annars. Har städat en garderob, monterat ner två bildvävar (ni ska få se dem sen när de är färdiga), tvättat och sorterat tvätt och ätit en alldeles förträffligt god bröllopsdagsmiddag: grillad kyckling, klyftpotatis, sallad och till efterrrätt blev det Hälsigenostkaka med jordgubbar.

Igår var jag och pojkarna in till Hudik och tittade på balfina studenter. Så många vackra kreationer och stiliga killar i frack, smoking eller kostym.(Michael åkte rally med sin rallykompis, sedvanlig placering bland de som tog det lugnast)

På kvällen studentbjudning. Den här gången hos våra grannar. Trevlig tillställning med god mat och glada skratt. Tack för det!

Nu tror jag att jag ska ta en liten mysstund med en bok. Läser just nu "Bokhandlaren i Kabul".

Av Lena - 12 juni 2009 13:48

Ja så hade vi skolavslutning i gårkväll. Högtidligt och somrigt i kyrkan. Väldigt känslosamt faktiskt den här gången. Efter kyrkan var det underhållning och fika nere på skolan. Vädergudarna hade en snäll dag, inget regn och hyffsad temperatur. Solen höll de borta , men det var väl för att vi inte skulle bli bländade eller svettiga eller nåt sånt. Mer känslosamma avsked på skolgården. Som fröken får man även små söta kort, blommor och presenter av elever. (Beskattas inte tror jag .....) Ett av korten kommer jag nog att spara resten av mittt liv, att titta på såna där deppiga skitdagar då man funderar på vad man egentligen sysslar med.

 Idag är det studentdag här. Ska in till Hudik och fira  Svantes flickvän. Det blir student fira i morgon med då grannen, vår extrapojke, Emil ska ha sin studentmottagning. Grattis på er alla duktiga studenter och grattis även till er som ännu har nåt år kvar. Vi har en student nästa år, då ska vi ha kalas för Olle!!!!


Av Lena - 9 juni 2009 19:09

Ja snart är det sommarlov . Mitt första som "fröken" tidigare år har jag haft semestertjänst och jobbat in i juli innan jag blivit ledig. Ska njuta av att bara vara ledig. Det behöver man sannerligen.

I dag på efftermddagen har vi varit i Hudik med ett gäng elever och  käkat pizza. En tur på stan och barnen köpte glass. Dä träffade vi plötsligt på en kille som jobbade på kustbevakningen , vi frågade om vi fick komma och titta på båten. AJvisst svarade han , vi visar er gärna ombord. japp, så traskade vi iväg och fick både guidning och filmvisning. Kanonbra. Vilken tur vi hade. Det var intressant och skoj.


Av Lena - 6 juni 2009 17:27

Ja nu är det gjort! Konserten översstökad. Lika överväldigad som alltid av Bossen. Som ungarna säger : HAN ÄGER!

Kallt som attan men vad gör det när man blir varm i hjärtat.

På köpet fick vi nya bekanta. Trevliga Ulrika och Peter från Jönköping. Tack för sällskapet, ni verkar vara härliga människor!

Av Lena - 4 juni 2009 22:41

..............................mindre än ett dygn kvar till sommarens händelse. Återkommer med rapport på söndag. Kram på er

Jag hälsar Bruce.

Av Lena - 3 juni 2009 17:52

Å på fredag ska jag ju på årets höjdpunkt.Längtar Häromkvällen på hundpromenaden gick jag och filosoferade som ofta. Tänkte att snart är det bara en vecka till Sprigsteenkonserten, hm , en vecka (tänkte till) näe tre dagar bara, kom jag på. Ska bli skoj.

Har hittta ngn mer skojig länk som ni kan titta in på. Kolla länklistan.

Skapa flashcards