Direktlänk till inlägg 3 juli 2009

Fredag

Av Lena - 3 juli 2009 14:34

Solen skiner i dag med, varm och skönt men med en härlig sommarvind som fläkter. Har varit på begravning på förmiddagen. Michaels faster dog lite oväntat den 24 juni. En ljus och fi stund i kyrkan och i hennes trädgård efteråt.


Olle och kusin Emil har gett sig ut på luffen. De har planerat sedan i vintras att luffa ut på vägarna. Först var det barfota och knyte på pinne som gällde, men ju närmare dagen D de kom desto mordernare packning. Sköna gympadojjor, ryggsäck, konserver,sovsäck och tält blev det till slut. Hoppas det går bra för dem. Som tur är har ju nutidens luffare mobil men sej. Det är bra,  så hönsmamman vet var pojken är.


Ingen luffarbild kan jag bjuda på men en nytagen vy över Bergsjö. Svante och flickvännen tältade på Bollebergets topp för en vecka sen och tog fina bilder. (Slogs med knott och mygg gjorde de oxå mellan varven har jag hört)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 8 mars 2011 18:38

I dag blev det Glada Hudik och lite shopping. Några nya nagellack i vårfärger och ett par jeansleggingsbrallor typ. Ack, började dagen med en härlig hundpromenad med min älskade Garbo, det var så mysigt. Man borde kanske bli en morgonmänniska ?!  Men...

Av Lena - 6 mars 2011 16:01

Missade starten, sov över helt enkelt. Men sen var jag med ända in i mål. Oj, vilken fajt det blev men till sist tog han hem segern. Grattis Brink får vi lov att säga. fenomenalt åkt. Efter det tog garbo och jag en härlig promenad i marssolen. Dags...

Av Lena - 2 mars 2011 19:48

Matte och jag har varit på vår kvällspromenad. Vi gick en bra tur i kväll för det var så härligt väder tyckte matte.   Varje kväll vid halv sjutiden  brukar jag påminna henne att det är dags. Nu har hon äntligen fattat att jag verkligen kan klockan. ...

Av Lena - 1 mars 2011 18:43

Idag har Garbo varit hemma med husse som vanligt. De jobbar och tar sen en promenad mitt på dan.(Tja, det är nog mest husse som jobbar)  Härligt, är lite avis. Men jag har väl inte haft det så pjåkigt jag heller idag. Vi har haft utedag på skolan. ...

Av Lena - 24 februari 2011 17:32

I morse var det så där himla kallt igen, börjar bli van att ha täckisar, stickade tröjor och skoterstövlar till jobbet nu. Garbo går ut, men bara för att nöden kräver det emellanåt. Idag har hon varit hemma själv rätt mycket så vi ska nog trotsa vint...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se