Direktlänk till inlägg 5 juli 2009

Lite bilder

Av Lena - 5 juli 2009 14:37

Mitt hår är svart nu. Skulle bli lite mera rödlila i torsdagskväll men såg ut som om jag skulle tvättat det med gammalt rödvin så då blev det att köpa ny färg och göra det mörkt igen.


I onsdags, varmt som attan, åkte svägerskan Mia och jag på en "tant-tur" imlandskapet. Kollade lite ställen med linnekläder, fikade, och myste. Garbo med förstås. (Har AC i bilen så det var skönt)På bilden ligger hon utanför en butik vid Växbokvarn och vaktar


Visar också ett par virkade baksetkängor jag gjort till en lite gutt i Oslo. Han heter Balder och vet inte ännu att han ska få dem. Så klart killar måste ha basketdojjor............................


Har några rosenbuskar på tomten. De har jag norpat åt mej på oväntade ställen som vägkanter, skogsbryn, eller fått av någon snäll trädgårdsentuisiast. Visar bild på en som blommat vackert. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 8 mars 2011 18:38

I dag blev det Glada Hudik och lite shopping. Några nya nagellack i vårfärger och ett par jeansleggingsbrallor typ. Ack, började dagen med en härlig hundpromenad med min älskade Garbo, det var så mysigt. Man borde kanske bli en morgonmänniska ?!  Men...

Av Lena - 6 mars 2011 16:01

Missade starten, sov över helt enkelt. Men sen var jag med ända in i mål. Oj, vilken fajt det blev men till sist tog han hem segern. Grattis Brink får vi lov att säga. fenomenalt åkt. Efter det tog garbo och jag en härlig promenad i marssolen. Dags...

Av Lena - 2 mars 2011 19:48

Matte och jag har varit på vår kvällspromenad. Vi gick en bra tur i kväll för det var så härligt väder tyckte matte.   Varje kväll vid halv sjutiden  brukar jag påminna henne att det är dags. Nu har hon äntligen fattat att jag verkligen kan klockan. ...

Av Lena - 1 mars 2011 18:43

Idag har Garbo varit hemma med husse som vanligt. De jobbar och tar sen en promenad mitt på dan.(Tja, det är nog mest husse som jobbar)  Härligt, är lite avis. Men jag har väl inte haft det så pjåkigt jag heller idag. Vi har haft utedag på skolan. ...

Av Lena - 24 februari 2011 17:32

I morse var det så där himla kallt igen, börjar bli van att ha täckisar, stickade tröjor och skoterstövlar till jobbet nu. Garbo går ut, men bara för att nöden kräver det emellanåt. Idag har hon varit hemma själv rätt mycket så vi ska nog trotsa vint...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se