Direktlänk till inlägg 31 augusti 2009

sommarmånadens sista måndag

Av Lena - 31 augusti 2009 22:13

Nu är augusti slut. Härliga september i morgon.Kan vara fint då med vet jag. För 18 år sen var det en himlans fin september och oktober minns jag. Olle föddes då. Natten den 22:a var det visserligen full regnstorm, precis som när Ronja Rövardotter föddes. Det blir bra folk av de som föds i regnrusk. Sen när vi kom hem fr BB var det guldiga lövoch strålande sol varje dag. Härliga höstpromenader med barnvagnen, härligt m bebis på hösten och våren tycker jag. Har ju haft turen att ha en av varje, en vår och en höst. Så här stora och fina har de blivit.

      Arbetsveckan har börjat bra för min del. Ingen sak att jobba när man får träffa så många härliga barn varje dag. Det är verkligen roligt att jobba i en skola. Att jag tog steget, pluggade och klarade av lärarautbildningen ångrar jag inte, fast det var tufft många gånger. Det är ju det bästa jobb man kan ha egentligen. kram och godnatt på er.


ps) mammsen , vill du ha in bilder på prinsen mfl så maila över dem till mej så ska jag både skriva och lägga ut bilder här på GOHUNDARNA. puss

 
ANNONS
 
Kristina

Kristina

1 september 2009 11:01

Härliga hösten, jag ÄLSKAR ju hösten... att Filip är född på hösten och bröllopet blev på hösten och att denna bebis kommer på hösten är inget kontigt, bara helt perfekt!!!

Ja visst var skolan tuff många gånger men vilka super lärare vi blev ;)

http://kissegirl.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 8 mars 2011 18:38

I dag blev det Glada Hudik och lite shopping. Några nya nagellack i vårfärger och ett par jeansleggingsbrallor typ. Ack, började dagen med en härlig hundpromenad med min älskade Garbo, det var så mysigt. Man borde kanske bli en morgonmänniska ?!  Men...

Av Lena - 6 mars 2011 16:01

Missade starten, sov över helt enkelt. Men sen var jag med ända in i mål. Oj, vilken fajt det blev men till sist tog han hem segern. Grattis Brink får vi lov att säga. fenomenalt åkt. Efter det tog garbo och jag en härlig promenad i marssolen. Dags...

Av Lena - 2 mars 2011 19:48

Matte och jag har varit på vår kvällspromenad. Vi gick en bra tur i kväll för det var så härligt väder tyckte matte.   Varje kväll vid halv sjutiden  brukar jag påminna henne att det är dags. Nu har hon äntligen fattat att jag verkligen kan klockan. ...

Av Lena - 1 mars 2011 18:43

Idag har Garbo varit hemma med husse som vanligt. De jobbar och tar sen en promenad mitt på dan.(Tja, det är nog mest husse som jobbar)  Härligt, är lite avis. Men jag har väl inte haft det så pjåkigt jag heller idag. Vi har haft utedag på skolan. ...

Av Lena - 24 februari 2011 17:32

I morse var det så där himla kallt igen, börjar bli van att ha täckisar, stickade tröjor och skoterstövlar till jobbet nu. Garbo går ut, men bara för att nöden kräver det emellanåt. Idag har hon varit hemma själv rätt mycket så vi ska nog trotsa vint...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se