Direktlänk till inlägg 31 augusti 2009

Lite kungligt

Av Lena - 31 augusti 2009 22:27

Hittade en fin bild på mina föräldrar och deras rara vovve Prins Donovan af Björklyckan(tror det är rätt namn) Till vardags kallas han rätt och slätt Prinsen. garbo och Prinsen är kompisar men på sista tiden har GArbogos blivit lite av stora damen och nedlåter sig inte till så barnsliga lekar som Prinsen tycker är skoj. Till prinsens stora förvåning, förr gillade ju hon det. Med risk att reta nån måste jag bara fundera: är det ett manligt drag att liksom inte hajja att man kan bli stor= vuxen????

Jaja hur som helst, bilden är jättefin, tror min morbror stod bakom kameran.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anki Ädel

6 september 2009 12:45

Kul blogg! Hoppas allt är väl med dig "fröken" ;) Du sliter väl inte ut dig?! Du är välkommen på en avkopplande smink och hudvårdskväll i Gnarp 19.00 Hälsa familjen! Kram

Ps. Linda kommer oxå ;) .. det blir garanterat en fnissig och rolig kväll :D Välkommen! Ds.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 8 mars 2011 18:38

I dag blev det Glada Hudik och lite shopping. Några nya nagellack i vårfärger och ett par jeansleggingsbrallor typ. Ack, började dagen med en härlig hundpromenad med min älskade Garbo, det var så mysigt. Man borde kanske bli en morgonmänniska ?!  Men...

Av Lena - 6 mars 2011 16:01

Missade starten, sov över helt enkelt. Men sen var jag med ända in i mål. Oj, vilken fajt det blev men till sist tog han hem segern. Grattis Brink får vi lov att säga. fenomenalt åkt. Efter det tog garbo och jag en härlig promenad i marssolen. Dags...

Av Lena - 2 mars 2011 19:48

Matte och jag har varit på vår kvällspromenad. Vi gick en bra tur i kväll för det var så härligt väder tyckte matte.   Varje kväll vid halv sjutiden  brukar jag påminna henne att det är dags. Nu har hon äntligen fattat att jag verkligen kan klockan. ...

Av Lena - 1 mars 2011 18:43

Idag har Garbo varit hemma med husse som vanligt. De jobbar och tar sen en promenad mitt på dan.(Tja, det är nog mest husse som jobbar)  Härligt, är lite avis. Men jag har väl inte haft det så pjåkigt jag heller idag. Vi har haft utedag på skolan. ...

Av Lena - 24 februari 2011 17:32

I morse var det så där himla kallt igen, börjar bli van att ha täckisar, stickade tröjor och skoterstövlar till jobbet nu. Garbo går ut, men bara för att nöden kräver det emellanåt. Idag har hon varit hemma själv rätt mycket så vi ska nog trotsa vint...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se