Direktlänk till inlägg 7 september 2009

Kalas och flytthelg

Av Lena - 7 september 2009 22:31

I lördags bar det av.Släpvagnen var fullpackad. Några kartronger  i baksätet. Garbo i skuffen. bensinpåfyllning i ilsbo, sen raka (hm) spåret till Grythyttan. där lämpade vi av en bokhylla, en banankartong m pryttlar och en torkställning. Fin lägenhet har hon fått våran Ellinor. Kul att se hur du har det stumpan. Svante var där och vår Garbo blev hel-kollrig när hon träffade honom. Det var ju nästan två veckor sen sist.

Så drog vi vidare till Örebro. Svante hängde på så vi hittade bra. Bubbade upp säng, skrivbord, bokhylla, banankartonger och förstås, mammas prio 1, gardiner. Det blev riktigt bra i studentlyan. Det verkar som du trivs riktigt bra redan nu, grabben våran. SÅÅÅÅÅÅÅÅ skoj att du tagit stora klivet ut i studentlivet. Kram!

Hemresan gick bra efter att ha fyllt magen på MAX. Rullade på bra uppåt landet. Stannade för en ståfika m termos nånstans söder om dalälven. När hunden skulle in i bilen hade hon fripassagerare med sig. Läbbiga djur de där fästingarna. har aldrig sett så många på en å samma gång. Usch! Plockade bort alla jag såg( sen har jag plockat summa summarum 15 st ungefär) Nog är det fint söder över men tacka vet jag norrlandsmygg mot dessa kryp.

det blev många mil och en micronattpaus  vi Hagsta-krog. Var hemma vid midnatt. Men vi gillar ju att köra långt Michael och jag.

söndagen fick bli städdag. Kul att stada ihop och rent blev det. Sen for vi till Lina och uppvaktade en dag efter fördelsedagen.

Ole var i hedemora i helgen på hndbollscup. Strands A-lag herrrar tog sig till kvartsfinal HURRA och GRATTIS, damerna vann sin B-final. Hurra till dem med förstås.

Ja det var den helgen.


 
ANNONS
 
lolla

lolla

8 september 2009 20:21

hejsan
men tänk vilken tur att vi har en blogg så vi får veta lite vad som händer i våra liv ändå... inget sånt hinns ju med på jobbet.
full fart ni haft det i helgen läser jag...
syns i möra...
lolla

http://www.lollashus.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 8 mars 2011 18:38

I dag blev det Glada Hudik och lite shopping. Några nya nagellack i vårfärger och ett par jeansleggingsbrallor typ. Ack, började dagen med en härlig hundpromenad med min älskade Garbo, det var så mysigt. Man borde kanske bli en morgonmänniska ?!  Men...

Av Lena - 6 mars 2011 16:01

Missade starten, sov över helt enkelt. Men sen var jag med ända in i mål. Oj, vilken fajt det blev men till sist tog han hem segern. Grattis Brink får vi lov att säga. fenomenalt åkt. Efter det tog garbo och jag en härlig promenad i marssolen. Dags...

Av Lena - 2 mars 2011 19:48

Matte och jag har varit på vår kvällspromenad. Vi gick en bra tur i kväll för det var så härligt väder tyckte matte.   Varje kväll vid halv sjutiden  brukar jag påminna henne att det är dags. Nu har hon äntligen fattat att jag verkligen kan klockan. ...

Av Lena - 1 mars 2011 18:43

Idag har Garbo varit hemma med husse som vanligt. De jobbar och tar sen en promenad mitt på dan.(Tja, det är nog mest husse som jobbar)  Härligt, är lite avis. Men jag har väl inte haft det så pjåkigt jag heller idag. Vi har haft utedag på skolan. ...

Av Lena - 24 februari 2011 17:32

I morse var det så där himla kallt igen, börjar bli van att ha täckisar, stickade tröjor och skoterstövlar till jobbet nu. Garbo går ut, men bara för att nöden kräver det emellanåt. Idag har hon varit hemma själv rätt mycket så vi ska nog trotsa vint...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se