Direktlänk till inlägg 19 september 2009

19 september

Av Lena - 19 september 2009 15:16

Länge sen sist igen, man blir lite slö emelalnåt. Vad har jag då gjort som bvarit viktigare??? Lite allt möjligt , men medst vanligt vardagsstök.

idag började jag iaf med frukost, spinning, dusch och lunch. Sen en tur i skogen med agrbo och Prinsen, bara dom o jag. Gick så bra så bra. Kul att ha pli på två hundar och att ha sällskap i Nalleland. Olle o Michael är på rally idag. Olle läser kartan åt Stefan för första ggn så pappa Micke får sköta markservice med matsäck samt ta bilder. (bilder kommer hit så småningom)

garbo o ajg ahr så mysigt nu hät hemma. Hon sover för det är nog mkt som ska sorteras i den lilla hundhjärnan efter skogstur me kompisen. Jag har just stickat klart ett par små raggsockor. Gissa vem som ska få dem!!!!!!!

Kram på er alla

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 8 mars 2011 18:38

I dag blev det Glada Hudik och lite shopping. Några nya nagellack i vårfärger och ett par jeansleggingsbrallor typ. Ack, började dagen med en härlig hundpromenad med min älskade Garbo, det var så mysigt. Man borde kanske bli en morgonmänniska ?!  Men...

Av Lena - 6 mars 2011 16:01

Missade starten, sov över helt enkelt. Men sen var jag med ända in i mål. Oj, vilken fajt det blev men till sist tog han hem segern. Grattis Brink får vi lov att säga. fenomenalt åkt. Efter det tog garbo och jag en härlig promenad i marssolen. Dags...

Av Lena - 2 mars 2011 19:48

Matte och jag har varit på vår kvällspromenad. Vi gick en bra tur i kväll för det var så härligt väder tyckte matte.   Varje kväll vid halv sjutiden  brukar jag påminna henne att det är dags. Nu har hon äntligen fattat att jag verkligen kan klockan. ...

Av Lena - 1 mars 2011 18:43

Idag har Garbo varit hemma med husse som vanligt. De jobbar och tar sen en promenad mitt på dan.(Tja, det är nog mest husse som jobbar)  Härligt, är lite avis. Men jag har väl inte haft det så pjåkigt jag heller idag. Vi har haft utedag på skolan. ...

Av Lena - 24 februari 2011 17:32

I morse var det så där himla kallt igen, börjar bli van att ha täckisar, stickade tröjor och skoterstövlar till jobbet nu. Garbo går ut, men bara för att nöden kräver det emellanåt. Idag har hon varit hemma själv rätt mycket så vi ska nog trotsa vint...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se