Direktlänk till inlägg 25 september 2009

veckorna de går och går efter varnandra, oj då måndan försvann........

Av Lena - 25 september 2009 16:01

Ja veckorna rusar på . Är det för att man har roligt om dagarna? Tänk vilket fantastiskt arbete man har. Att få vara tillsammans med så härliga barn och se deras framsteg är så kul och stimulerande. Man lär sig något varje dag som vuxen i skolan. Härligt.

Så har vi firat en 18 åring i veckan. Mammas lillbubben blev myndig i tisdags. En trevlig kväll tillsammans med släkt och vänner hemma hos oss. Tack alla ni som kom i håg födelsedan. Olle var helnöjd med dagen(=kvällen).

Just nu är han nyss frammkommen till hufvudstaden. Han och kompisarna ska på Progressiv Nation 2009, nåt hårdrocksmys på hovet. De får husrum hos snällt folk som är bekanta till en av polarna.Kul för dem att få ha ungdomarna hos sig för det är ett härligt grabbgäng.

Till veckan kommer den äldste sonen hem på visit. Länge sen sist han va hemma. Örebro är ju hemtrakten nu och han har inte varit hem sen han for i slutet av aug.


VAd har jag pysslat med sen sist jag skrev. Lite småsockor, vantar och sånt har det blivit. Ska betala alla garnfakturor nu sen blir det beställninga v härliga mösssgarner igen. Har två på beställning. Sen blir det väl att ladda med garn för ev döskallevantar. Stickade tre par förra vintern och ett par spindelmönstrade. Urtuffa. Ha det gott mina vänner


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 8 mars 2011 18:38

I dag blev det Glada Hudik och lite shopping. Några nya nagellack i vårfärger och ett par jeansleggingsbrallor typ. Ack, började dagen med en härlig hundpromenad med min älskade Garbo, det var så mysigt. Man borde kanske bli en morgonmänniska ?!  Men...

Av Lena - 6 mars 2011 16:01

Missade starten, sov över helt enkelt. Men sen var jag med ända in i mål. Oj, vilken fajt det blev men till sist tog han hem segern. Grattis Brink får vi lov att säga. fenomenalt åkt. Efter det tog garbo och jag en härlig promenad i marssolen. Dags...

Av Lena - 2 mars 2011 19:48

Matte och jag har varit på vår kvällspromenad. Vi gick en bra tur i kväll för det var så härligt väder tyckte matte.   Varje kväll vid halv sjutiden  brukar jag påminna henne att det är dags. Nu har hon äntligen fattat att jag verkligen kan klockan. ...

Av Lena - 1 mars 2011 18:43

Idag har Garbo varit hemma med husse som vanligt. De jobbar och tar sen en promenad mitt på dan.(Tja, det är nog mest husse som jobbar)  Härligt, är lite avis. Men jag har väl inte haft det så pjåkigt jag heller idag. Vi har haft utedag på skolan. ...

Av Lena - 24 februari 2011 17:32

I morse var det så där himla kallt igen, börjar bli van att ha täckisar, stickade tröjor och skoterstövlar till jobbet nu. Garbo går ut, men bara för att nöden kräver det emellanåt. Idag har hon varit hemma själv rätt mycket så vi ska nog trotsa vint...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se