Direktlänk till inlägg 25 oktober 2009

VINTERTID!

Av Lena - 25 oktober 2009 18:27

På begäran kommer här ett inlägg från mej. Har ägnat min tid åt andra ting än bloggen på sista tiden. Allt har sin tid.

i helgen tex har jag ställt iordning ett rum till mej  och mina skaparaktiviteter. Penslar, garn,symaskin och lite annat smått o gott får nu trängas med mej i ett fd trummrum. Sonens trummset har förflyttats till den äldre sonens rum , för han i sin tur har ju förflyttat sig till Örebro i höst. (Han har sina grejor o säng kvar i sitt gamla rum, bara så ni inte tror att vi skuffat undan allt huxflux). Det blir härligt att kunna låta saker finnas kvar där även om man tar ett break från skapandet, att plocka fram och plocka ihop liksom hindrar en i sitt skapande . Fast det är klart, lite stickor, garn och div mönster kommer även i framtiden att finnas averallt i huset. Jag vill ju inte alltid sitta för mig själv  i kammaren och häcka.

Vad har det mer blitvit av att göra i helgen då, jo spinning, matlagning och måltider i gott sällskap, en tur med vovve tillsammans med mammsen och Prinsen. Nu åter till jobbet i morgon. Barnen har skollov men vi vuxna i skolan jobbar tre dgr sen har vi lång helg. Det blir skönt med lite vila faktiskt! kram på er


 
ANNONS
 
Ingen bild

S

25 oktober 2009 20:23

Äntligen !

 
Ingen bild

Anki

28 oktober 2009 00:23

Kram på dig själv. Njuuuuut av ledigheten.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 8 mars 2011 18:38

I dag blev det Glada Hudik och lite shopping. Några nya nagellack i vårfärger och ett par jeansleggingsbrallor typ. Ack, började dagen med en härlig hundpromenad med min älskade Garbo, det var så mysigt. Man borde kanske bli en morgonmänniska ?!  Men...

Av Lena - 6 mars 2011 16:01

Missade starten, sov över helt enkelt. Men sen var jag med ända in i mål. Oj, vilken fajt det blev men till sist tog han hem segern. Grattis Brink får vi lov att säga. fenomenalt åkt. Efter det tog garbo och jag en härlig promenad i marssolen. Dags...

Av Lena - 2 mars 2011 19:48

Matte och jag har varit på vår kvällspromenad. Vi gick en bra tur i kväll för det var så härligt väder tyckte matte.   Varje kväll vid halv sjutiden  brukar jag påminna henne att det är dags. Nu har hon äntligen fattat att jag verkligen kan klockan. ...

Av Lena - 1 mars 2011 18:43

Idag har Garbo varit hemma med husse som vanligt. De jobbar och tar sen en promenad mitt på dan.(Tja, det är nog mest husse som jobbar)  Härligt, är lite avis. Men jag har väl inte haft det så pjåkigt jag heller idag. Vi har haft utedag på skolan. ...

Av Lena - 24 februari 2011 17:32

I morse var det så där himla kallt igen, börjar bli van att ha täckisar, stickade tröjor och skoterstövlar till jobbet nu. Garbo går ut, men bara för att nöden kräver det emellanåt. Idag har hon varit hemma själv rätt mycket så vi ska nog trotsa vint...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se