Direktlänk till inlägg 14 februari 2011

Alla hjärtans dag

Av Lena - 14 februari 2011 19:16

Vilken kall men vacker ddag det varit idag. Solen har skapat gnistrande kristallblänk på de snöiga rimfrostade träden. Själv håller jag på att ladda inför kvällens hundrunda i kylan, undrar vem som gruvar sig medt -jag eller hunden? Men det är bara att bylsa på sig och ge sig hän. Man brukar känna sig så nöjd när man sen kommer in igen.

Visar er lite bilder från en solig promenad för någon vecka sedan. Det är härligt att gå i skoterspår i skogen. Det här stället var helt kanon. Synd bara att kaffetermosen  inte kom med. Men den tar vi nästa gång. Njut av vintern!                   

 
ANNONS
 
lolla

lolla

14 februari 2011 21:05

finfina bilder och verkligen härligt vinterväder.
skönt att promenera i scoterspår.
men idag är det rackarns så kallt, blev inte en så lång promenad med lilla vovven min idag.
nu ska jag snart hoppa isäng, måste vara på jobbet 6 i morgon bitti
natt natt
ellinor

http://www.lollashus.blogg.se

Lena

15 februari 2011 18:28

AJg känner mej lyckligt lottad som slipper vara på jobbet så tidigt....skulle nog aldrig gå...
ses

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 8 mars 2011 18:38

I dag blev det Glada Hudik och lite shopping. Några nya nagellack i vårfärger och ett par jeansleggingsbrallor typ. Ack, började dagen med en härlig hundpromenad med min älskade Garbo, det var så mysigt. Man borde kanske bli en morgonmänniska ?!  Men...

Av Lena - 6 mars 2011 16:01

Missade starten, sov över helt enkelt. Men sen var jag med ända in i mål. Oj, vilken fajt det blev men till sist tog han hem segern. Grattis Brink får vi lov att säga. fenomenalt åkt. Efter det tog garbo och jag en härlig promenad i marssolen. Dags...

Av Lena - 2 mars 2011 19:48

Matte och jag har varit på vår kvällspromenad. Vi gick en bra tur i kväll för det var så härligt väder tyckte matte.   Varje kväll vid halv sjutiden  brukar jag påminna henne att det är dags. Nu har hon äntligen fattat att jag verkligen kan klockan. ...

Av Lena - 1 mars 2011 18:43

Idag har Garbo varit hemma med husse som vanligt. De jobbar och tar sen en promenad mitt på dan.(Tja, det är nog mest husse som jobbar)  Härligt, är lite avis. Men jag har väl inte haft det så pjåkigt jag heller idag. Vi har haft utedag på skolan. ...

Av Lena - 24 februari 2011 17:32

I morse var det så där himla kallt igen, börjar bli van att ha täckisar, stickade tröjor och skoterstövlar till jobbet nu. Garbo går ut, men bara för att nöden kräver det emellanåt. Idag har hon varit hemma själv rätt mycket så vi ska nog trotsa vint...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se