Direktlänk till inlägg 18 februari 2011

Fredag

Av Lena - 18 februari 2011 16:30

Veckorna det går så himlans fort alltså. Man hinner inte med nästan. Men det beror nog på at man har det roligt på jobbet och bra hemma.

Idag när vi, min kollega Ingrid och jag,  avslutade dagen med våra rara barn, berättade vi att vi ska vara borta måndag tisdag nästa vecka. Vi ska få åka på kurs då. Jag undrade högt "Hur ska vi klara oss då?" varpå en elev kontrade snabbt  med "Stackars er, två dagar utan solsken !" Det var mitt i prick, för så härligt har vi det på vårt jobb, oftast.


Nu är det  iallfall helg igen, det blir lite pizzamys med yngste sonen och flickvän. Vi ska fira att Malin fått körkort. Resten avh helgen blir nog städning, tvätt och förhoppningsvis långa hundpromenader. Det är j-k-lgt kallt i dag men man får väl stå ut.

  

Liten bild som påminner oss om att det finns en annan årstid.................

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 8 mars 2011 18:38

I dag blev det Glada Hudik och lite shopping. Några nya nagellack i vårfärger och ett par jeansleggingsbrallor typ. Ack, började dagen med en härlig hundpromenad med min älskade Garbo, det var så mysigt. Man borde kanske bli en morgonmänniska ?!  Men...

Av Lena - 6 mars 2011 16:01

Missade starten, sov över helt enkelt. Men sen var jag med ända in i mål. Oj, vilken fajt det blev men till sist tog han hem segern. Grattis Brink får vi lov att säga. fenomenalt åkt. Efter det tog garbo och jag en härlig promenad i marssolen. Dags...

Av Lena - 2 mars 2011 19:48

Matte och jag har varit på vår kvällspromenad. Vi gick en bra tur i kväll för det var så härligt väder tyckte matte.   Varje kväll vid halv sjutiden  brukar jag påminna henne att det är dags. Nu har hon äntligen fattat att jag verkligen kan klockan. ...

Av Lena - 1 mars 2011 18:43

Idag har Garbo varit hemma med husse som vanligt. De jobbar och tar sen en promenad mitt på dan.(Tja, det är nog mest husse som jobbar)  Härligt, är lite avis. Men jag har väl inte haft det så pjåkigt jag heller idag. Vi har haft utedag på skolan. ...

Av Lena - 24 februari 2011 17:32

I morse var det så där himla kallt igen, börjar bli van att ha täckisar, stickade tröjor och skoterstövlar till jobbet nu. Garbo går ut, men bara för att nöden kräver det emellanåt. Idag har hon varit hemma själv rätt mycket så vi ska nog trotsa vint...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se