Direktlänk till inlägg 19 februari 2011

Städa städa varje freda å så varje jul..........

Av Lena - 19 februari 2011 11:05

Pippi städar på fredagar men jag tar en sväng med dammtrasan i dag jag. Det är roligt att städa ibland och i dag är det en sån dag. Ute har vi strålande vintersol men ack så kallt. Vår termometer visade -26 i morse och då vet jag  att det är varmare här uppe vid skogen än nere på byn där deet visst var -31 i morse. Solen värmere väl lite lite lite men städning passar nog bra idag iallafall.


  

Men tänk om man hade så här fina handskar!!! Hm ska nog skaffa mej ett par.  http://www.shoppinggatan.se/inredning/inredning_badrum/dixie_stadhandskar_rosa/visa


.......återkommer efter en runda med snabeldraken och moppen..............

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 8 mars 2011 18:38

I dag blev det Glada Hudik och lite shopping. Några nya nagellack i vårfärger och ett par jeansleggingsbrallor typ. Ack, började dagen med en härlig hundpromenad med min älskade Garbo, det var så mysigt. Man borde kanske bli en morgonmänniska ?!  Men...

Av Lena - 6 mars 2011 16:01

Missade starten, sov över helt enkelt. Men sen var jag med ända in i mål. Oj, vilken fajt det blev men till sist tog han hem segern. Grattis Brink får vi lov att säga. fenomenalt åkt. Efter det tog garbo och jag en härlig promenad i marssolen. Dags...

Av Lena - 2 mars 2011 19:48

Matte och jag har varit på vår kvällspromenad. Vi gick en bra tur i kväll för det var så härligt väder tyckte matte.   Varje kväll vid halv sjutiden  brukar jag påminna henne att det är dags. Nu har hon äntligen fattat att jag verkligen kan klockan. ...

Av Lena - 1 mars 2011 18:43

Idag har Garbo varit hemma med husse som vanligt. De jobbar och tar sen en promenad mitt på dan.(Tja, det är nog mest husse som jobbar)  Härligt, är lite avis. Men jag har väl inte haft det så pjåkigt jag heller idag. Vi har haft utedag på skolan. ...

Av Lena - 24 februari 2011 17:32

I morse var det så där himla kallt igen, börjar bli van att ha täckisar, stickade tröjor och skoterstövlar till jobbet nu. Garbo går ut, men bara för att nöden kräver det emellanåt. Idag har hon varit hemma själv rätt mycket så vi ska nog trotsa vint...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se