Direktlänk till inlägg 2 mars 2011

Onsdag 2 mars

Av Lena - 2 mars 2011 19:48

Matte och jag har varit på vår kvällspromenad. Vi gick en bra tur i kväll för det var så härligt väder tyckte matte.   Varje kväll vid halv sjutiden  brukar jag påminna henne att det är dags. Nu har hon äntligen fattat att jag verkligen kan klockan. JA ja de lär sig, om än långsamt, alla hussar och mattar.

Vi traskade alltså iväg. Jag fick beröm hela tiden.   Vi mötte flera hundar i kväll men jag bara struntade i dem, fast de var intresserade av mej. Matte blir så glad när jag gör så. Men det var lite lite frestande att reagera på en liten ettrig sak vi mötte. En sån där av den sort jag inte gillar alls.   Men , vem bryr sig, tänkte jag och spankulerade vidare. Matte berömde mej såååååååååå. Hon skötte sig riktigt bra idag , min matte. //GArbo

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 8 mars 2011 18:38

I dag blev det Glada Hudik och lite shopping. Några nya nagellack i vårfärger och ett par jeansleggingsbrallor typ. Ack, började dagen med en härlig hundpromenad med min älskade Garbo, det var så mysigt. Man borde kanske bli en morgonmänniska ?!  Men...

Av Lena - 6 mars 2011 16:01

Missade starten, sov över helt enkelt. Men sen var jag med ända in i mål. Oj, vilken fajt det blev men till sist tog han hem segern. Grattis Brink får vi lov att säga. fenomenalt åkt. Efter det tog garbo och jag en härlig promenad i marssolen. Dags...

Av Lena - 1 mars 2011 18:43

Idag har Garbo varit hemma med husse som vanligt. De jobbar och tar sen en promenad mitt på dan.(Tja, det är nog mest husse som jobbar)  Härligt, är lite avis. Men jag har väl inte haft det så pjåkigt jag heller idag. Vi har haft utedag på skolan. ...

Av Lena - 24 februari 2011 17:32

I morse var det så där himla kallt igen, börjar bli van att ha täckisar, stickade tröjor och skoterstövlar till jobbet nu. Garbo går ut, men bara för att nöden kräver det emellanåt. Idag har hon varit hemma själv rätt mycket så vi ska nog trotsa vint...

Av Lena - 19 februari 2011 13:16


    Nu är jag färdig!   Resten av dagen ska jag bara njuta av såpadoft, en bra bok jag läser "Jungfruns döttrar" av Ulla Rööser och att vara ledig.   Men allra först blir det att se  om bilen startar. Behöver uträtta några ärenden på byn...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se