Presentation

URL:    http://garbo.bloggagratis.se
Registrerad:    2009-02-05 20:48
Senast inloggad:    2011-03-08 18:41
Bloggtitel:    Garbos och min blogg
Förnamn:    Lena
Efternamn:    Lindh
Län:    Gävleborgs län
Kommun:    Nordanstig
Ort:    Bergsjö
Intressen:    Familjen, hundarna, skapa i färg och garn

Mitt bloggande kommer att handla  om lite av varje men mest vårt/mitt liv med hunden Garbo. Hon är en trevlig Riesensnauzer född i april -06.  Hennes hela namn är Klasan´s Garbo. Hon är familjen tredje hund. Vi har tidigar haft två Huskyblandningar, vilket är  ett helt annat hundliv.

Vi bor i norra Hälsingland.  Familjen består av mig, min man, två vuxna söner  och vår riesentjej.  Huset vi bor i ligger alldeles i skogskanten och här blir mer och mer tyst för varje dag. Det beror på utflyttad äldsteson och den yngre på väg ut (Men han har iallafall tvätt och matlådehämtning kvar hos mammsen ett tag till.)

 Vi har turligt nog bara dryga milen till havet. Det är himla tur för havet är viktigt för mej och de övriga i familjen. Där kan man hämta inspiration, lugn och samla kraft till allt man ska företa sig.

På dagarna arbetar jag som lärare i grunskolans tidgare år. Har utbildat mig på "äldre dar", ett val som jag inte ångrar. Kul arbete alltså, som jag stortrivs med. Vad har jag mer för intressen här i livet då måntro. Jag gillar att skapa saker av garn och färg. Bildväv är nåt som jag började testa för ett par år sen och blev fast. Gick en kurs "Väv dina inre bilder" och väver nu när lusten faller på.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se