Senaste inläggen

Av Lena - 26 april 2009 22:29

Wow, en butk på nätet och i verkligheten bara ett stenkast från hemorten. med kläder för runda damer. Kolla in , finns lite att önska sej...... kolla in mina länkar: Stor och Fin


ANNONS
Av Lena - 24 april 2009 21:35

Så var det dags. Bloggtanten har varit på "lär-dig-skriva-kurs" idag. En endagars kurs i kommunens regi. Vi var 21 delatagare från olika verksamheter i kommunen som fick matnyttiga tips i skrivandets konst. Så nu ska vi vara fena på att sno ihop viktiga texter på ett rafflande och inhållsrikt sätt för att locka läsare till våra verksamheters web-sidor. En himla kul dag! Om det sen visar sig att man blivit bättre och  mer taggad är ju en annan visa........................kram och godnatt

ANNONS
Av Lena - 23 april 2009 18:56

Ibland får amn liksom lust att göra nåt kreativt. Hittade en urläcker bok på bibblan idag. Nåt för oss som samlar på gamla pryttlar och tyg, band, knappar mm. Boken heter "Textilt åtrebruk" Kolla in sidan http://www.textilaterbruket.se/press.html


Där hittar man en hel radda med myspyssel


Kram igen

Av Lena - 23 april 2009 18:27

..............som Nasse brukar säga. Vad tiden går fort. Har helt tappat bort det här med att uppdatera bloggen , hahahaha. Har väl haft annat viktigt för mig igen .

Livet går sin gilla gång. 

Har sängbordet belamrat med bra böcker som ska läsas. Påsklovet ägnade jag mej åt "Förlorad heder" ,  som var en mycket läsvärd bok. Rekommenderas. "Damernas detektivbyrå" var nr 2 under lovet.  Härlig bok minsann. Nu är det "Flyga drake " som gäller. HAr just börjat men gillar nog den.

HA det gött

Av Lena - 11 april 2009 00:08

hönapöna


En riktigt Glad Påsk önskar familjen Lindh!

Av Lena - 5 april 2009 16:07

En söndag utan hundkurs vad är det? Dimmigt, grått och trist ute, ändå drar man på sig hundkläderna och packar in jycken i bilen. Nya brallor, inköpta på rea hos Ejja på klädhörnan, vattenavvisande och alla möjliga finesser samt fickor. Skitbra.precis vad jag behöver. Garbo var på sitt allra busigaste humör idag igen, nylippt och våryr. Pust, fast då får vi ju verkligen öva på det vi ska öva på  .........

Man blir iallfall trött efteråt. ni ser hur skönt det är att vila men lillhusse efter att man kommit hem. Lite bilder på nyklippt Garbo och en ännu vinterpälsig Phang. HAn börjar släppa nu istora vita tofsar så våren är på väg.


Av Lena - 30 mars 2009 20:41

Nu har det gått lång tid sen sist. Jag har väl inte varit på bloggarhugget. Har väl fått annat gjort i stället. Just nu har jag suttit med räkningar....inte så kul precis.

Idag känner jag mej lite rasslig i halsen och så men hoppas på att det bara är tillfälligt. Kan Yang och alvedon är bra. Brukar fixa det mesta på ett dygn. I morgon ska vi ju fira mamma som  går i pension. Då går det inte an att vara skralltig inte. Fåt träna att sjunga lite ikväll - " När man är en gla' pensionär....."

Godnatt

Av Lena - 23 mars 2009 21:23

Tisdag i morgon igen. Idag  var det en sån där dag när man  helst skulle velat stanna kvar i sängen. Gråtrist, snöfar i luften och liksom allmänt möschckt.Inte inspirerad för fem öre men det gick ju ändå även denna dag. Fick  iallafall skratta lite  ikväll när valberedningen för hembygdsföreningen hade sin sista träff inför årsmötet. Ja det låter ju inte som om det skulle vara så skoj men de är så berättarfyllda de två herrarna jag haft förmånen att jobba ihop med så skatt blir det. Nu har jag iallafall fullgjort min plikt i det sammanhanget och eftersom jag egentligen inte alls är en föreningsmänniska ska jag nog inte ta på mig nåt sånt i framtiden, även om det finns glada herrar i sällskapet (och för den delen damer)

På tal om herrar - En liten bild på vår pensionär, Phang, som inte fått vara med på bild på min blogg tidigare. Visst är hans snygg!!!???


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se