Senaste inläggen

Av Lena - 6 februari 2009 19:33

Det går undan nu ....veckorna bara rusar fram. Idag har det varit en sån där myspysig dag på jobbet, bara glada miner och ett lugn över hela skolan och det trots att vädret varit  ischit, snålblåsigt, snöyra och kallt. Väl hemma tog man en tupplur med en snarkande vovve i fotändan.  Blev väldigt glad över ett mms från kompisen Ann som skickade bild på tulipaner i vas. Det ger vårkänslor det, Tack Ann!!!

Sen till staden för inköp av mat både till männskor och djur. Hämtade mannen på tågstation ( han har varit i Finland några dar för jobbet)och så rullade vi hemåt.  Äldste sonen har  fått körkort så han kör både hit och dit så fort han får chansen nuförtiden. Det är bara att hålla plånboken på vid gavel som vanligt men nu är det bensinpengar som går..........Kul iallafall att han har fixat kortet. Det behövs när man bor på vischan i södra norrland minsann.

Nu blir det en lugn kväll framför tv´n, man lär väl slumra in som vanligt och missa en halv film igen  ......................... Godnatt

ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se