Senaste inläggen

Av Lena - 9 augusti 2009 10:52

Börjar bli en väldigt trevlig vana det här att packa fika i en korg,badgrejer och filt. HAvet idag med. Hoppas det regnar på tisdag ; ) för då jobbar jag igen. Men sen frå värmen hålla i sig ända till jul om den vill.............

ANNONS
Av Lena - 6 augusti 2009 18:16

Upp i ottan( tja vid 8 iaf) och ut på sjön med kanoten och Monika. Frukostfika mitt på sjön i värmande sol. Härligt!

Sen till stranden vid havet, med stekta strömmingsflundror och annat gofika. Badade i vågorna. Härligt!

Nu väntar vi på att grillen ska bli varm, köttet i marinad och potatis  i ugnen. Härligt!

ANNONS
Av Lena - 28 juli 2009 23:05

Idag har jag städat nåt som går på hjul. Gud vad man fejat och gnott med både tvättmedel, vinylpolish och högtryckstvätt. Michael polerade. Lite ny klädsel sen var pärlan som fräschast på länge. kul att liksom städa in sej så den känns som min. hittade lite knappar o mojänger som kan va bra att veta var de sitter dessutom.............ja ni hör ju hur bilkunnig man är hahaha. Nöjd och belåten men kommer väl att ha träningsvärk i flera dar efter den här gympapasset.

Började, som tur var, dagen med att sitta en lååååååång stund med sovande bebis i famnen. Han är för söt den lille rare gossen som är på besök i grannskapet.

svante har pratat med sin lillebror idag. HAn har det gott luxemburgarn, hade varit på nån äventyrsbana idag och slängt sig i lianer å sånt. Tur mamma inte vet allt i förväg.........

Bra att han tar för sig.

Av Lena - 27 juli 2009 21:11

Förra måndagen sålde jag min gamla bil och i dag på fm åkte vi iväg till Vågbro och kollade en anna gammelbil, kombi, till mej. Behöver ju plats åt Garbo när vi ska ut på äventyr. Bilen var helt ok för den slant jag betalade så nu ska man städa och polera lite så blir det en ny pärla attt skrota runt i.

Hm, polerandet tar nog mannen hand om, jag dammsuger och fejar insidan. Bild kanske kommer senare.......

Av Lena - 24 juli 2009 15:11

Har dammsugit noga och dammat för i kväll får vi besök av Balder, den lille söte goe gutten fra Norge = solen just nu.

(tossorna jag virkade är fortfanrande för stora  till honom men han växer så det knakar)


Av Lena - 21 juli 2009 23:42

....men jag är lite låg nu......................

Ta en titt på mina länkar tills jag fått upp ångan igen.

Kram

Av Lena - 14 juli 2009 18:50

Har just kommit hem efter en snabbsemester-tripp till Nyköping. Skjutsade 4 ynglingar som tidigt i morse fortsatte sin resa till Luxemburg m flyg från Skavsta. De ska jobba på vandrarhem och se världen i 4 v. Hejja på grabbar, ni är så coola och härliga.

Körde själv hela vägen hem idag. Det gick väldans bra, har aldrig kört så lång själv nån gång tidigare. Tog vägen över Strängnäs och som i kanske vet är jag höjdrädd så in i bängen, särksilt när det gäller broar. körde över Strängnäsbron med hjärtat i halsgropen....men jag gjorde det!!! Bildbevis ser ni här.

(grabbsen är väl framme  på sina vandrarhem nu)

Av Lena - 10 juli 2009 16:28

Regnet bara fortsätter att falla. Hur mycket finns det egentligen?  man undrar ju.

För att förgylla regngrå fredag så kan  ni se våra grabbar, nyfotade hos Helena Bohman på Bärs foto i hudiksvall. Fick en hel radda med mysiga bilder som vi ska välja mellan till förstoring.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se