Senaste inläggen

Av Lena - 8 juli 2009 21:54

Dom gjorde det!!! Helt sanslöst....de gick från Hudik till Edsbyn, åkte en liten bit med en traktor och liten bit med den snäll dam som erbjöd dem skjuts. bra jobbat grabbar, trots skavsår, mygg och sånt.

Hämtade dem idag  i edsbyn och passade på att hälsa på Ann som bjöd på goda rester och en fantasktisk rabarberkaka, grädde och kaffe.

Garbo var med förstås och skötte sig utmärkt förstås. Biden visar hur hon satt häromdagen. Vilken stajl alltså.

kram på er


ANNONS
Av Lena - 5 juli 2009 14:37

Mitt hår är svart nu. Skulle bli lite mera rödlila i torsdagskväll men såg ut som om jag skulle tvättat det med gammalt rödvin så då blev det att köpa ny färg och göra det mörkt igen.


I onsdags, varmt som attan, åkte svägerskan Mia och jag på en "tant-tur" imlandskapet. Kollade lite ställen med linnekläder, fikade, och myste. Garbo med förstås. (Har AC i bilen så det var skönt)På bilden ligger hon utanför en butik vid Växbokvarn och vaktar


Visar också ett par virkade baksetkängor jag gjort till en lite gutt i Oslo. Han heter Balder och vet inte ännu att han ska få dem. Så klart killar måste ha basketdojjor............................


Har några rosenbuskar på tomten. De har jag norpat åt mej på oväntade ställen som vägkanter, skogsbryn, eller fått av någon snäll trädgårdsentuisiast. Visar bild på en som blommat vackert.ANNONS
Av Lena - 3 juli 2009 14:34

Solen skiner i dag med, varm och skönt men med en härlig sommarvind som fläkter. Har varit på begravning på förmiddagen. Michaels faster dog lite oväntat den 24 juni. En ljus och fi stund i kyrkan och i hennes trädgård efteråt.


Olle och kusin Emil har gett sig ut på luffen. De har planerat sedan i vintras att luffa ut på vägarna. Först var det barfota och knyte på pinne som gällde, men ju närmare dagen D de kom desto mordernare packning. Sköna gympadojjor, ryggsäck, konserver,sovsäck och tält blev det till slut. Hoppas det går bra för dem. Som tur är har ju nutidens luffare mobil men sej. Det är bra,  så hönsmamman vet var pojken är.


Ingen luffarbild kan jag bjuda på men en nytagen vy över Bergsjö. Svante och flickvännen tältade på Bollebergets topp för en vecka sen och tog fina bilder. (Slogs med knott och mygg gjorde de oxå mellan varven har jag hört)


Av Lena - 28 juni 2009 18:56

Det är varmt och härligt, lusten att sitta vi datorn finns inte så nu blir det lite lågsäsong på bloggen..


Av Lena - 25 juni 2009 22:18

Efter en härlig tur på Ålands böljor är jag nu åter hemma. Har ätit gott, mått bra  överhuvudtaget, skrattat och solat . Härlig tur. Mer kommer..................

Av Lena - 23 juni 2009 22:58

Nu kan man tävla om fin handduk med monogram hos

http://vittovaltummat.blogspot.com

Min tävling. Första dragningen kommer att bli den 30 juni


I morgon åker jag en tur på böljan den blå. Återkommer med rapport i slutet av veckan

Skepp o hoj !

Av Lena - 20 juni 2009 22:42

Så fint pris kan man vinna om man går in på http://ateljeannorlunda.blogspot.com/

Många andra fina påsar finns det oxå att köpa.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se