Senaste inläggen

Av Lena - 9 juni 2009 19:09

Ja snart är det sommarlov . Mitt första som "fröken" tidigare år har jag haft semestertjänst och jobbat in i juli innan jag blivit ledig. Ska njuta av att bara vara ledig. Det behöver man sannerligen.

I dag på efftermddagen har vi varit i Hudik med ett gäng elever och  käkat pizza. En tur på stan och barnen köpte glass. Dä träffade vi plötsligt på en kille som jobbade på kustbevakningen , vi frågade om vi fick komma och titta på båten. AJvisst svarade han , vi visar er gärna ombord. japp, så traskade vi iväg och fick både guidning och filmvisning. Kanonbra. Vilken tur vi hade. Det var intressant och skoj.


ANNONS
Av Lena - 6 juni 2009 17:27

Ja nu är det gjort! Konserten översstökad. Lika överväldigad som alltid av Bossen. Som ungarna säger : HAN ÄGER!

Kallt som attan men vad gör det när man blir varm i hjärtat.

På köpet fick vi nya bekanta. Trevliga Ulrika och Peter från Jönköping. Tack för sällskapet, ni verkar vara härliga människor!

ANNONS
Av Lena - 4 juni 2009 22:41

..............................mindre än ett dygn kvar till sommarens händelse. Återkommer med rapport på söndag. Kram på er

Jag hälsar Bruce.

Av Lena - 3 juni 2009 17:52

Å på fredag ska jag ju på årets höjdpunkt.Längtar Häromkvällen på hundpromenaden gick jag och filosoferade som ofta. Tänkte att snart är det bara en vecka till Sprigsteenkonserten, hm , en vecka (tänkte till) näe tre dagar bara, kom jag på. Ska bli skoj.

Har hittta ngn mer skojig länk som ni kan titta in på. Kolla länklistan.

Av Lena - 31 maj 2009 12:14

Garattis alla mammor och alla kvinnor som varje dag gör så att allt flyter. Vad vore världen utan oss???? ; ))

Idag är det ännu härlig sommardagsvärme, ska visst bli normalt igen.....kallare och regn, har jag hört.Men man njuter så länge man kan.

Gräddar just nu några muffins. Har hört ryktas att Edsbyn tänker komma till Bergsjö och få spö i fotboll idag. Ann min vän, jag gillar dej och din familj, men visst håller man väl på Bergsjötjejerna ändå. Fast jag ska erkänna att jag håller tummarna för att Tilda ska få göra många mål . Ni ska iallafall få kanel-rabarber muffins som plåster på såren. Man är lätt kaxig innan matchen. Spelar ju ingen roll vem som vinner bara tjejerna har skoj.

Nu ska jag ta ut muffinsen och sen ut i solen igen.

HA det gott!


Av Lena - 29 maj 2009 17:41

Nu är det gjort..............biljetterna hämtade och betalade. Hotell bokat. Tydligen ska alla människor till huvudsatden den här helgen. Tji att få vandrarhemsplats i själva stan och hotell kan man ju bara glömma i city. Det kostar ju skjortan. Tur man har ica-kort för då kan man bo på Scandic för en hyffsat  peng (rejäla frukostbufféer brukar det  ju vara oxå), visserligen i Upplands Väsby men so what? Pendeltåg går ju stup i kvarten dygnet runt ju. Har det inte fixar sig med boende på nåt vis har vår snällla vän Maria  i ungrik ordnat med sängplats hos sin snälla mor. Den möjligheten tar vi gärna en annan gång. Så nällt av dem att erbjuda oss det!!! Kram på er.

Det enda kluret nu är att få någon av min  gulliga kollegor att ta hand om "mina" barn en timme i slutet av dagen, för jag måste ju pysa lite tidigare än vanligt. Ska charma dem på måndag.................... en kaka till fikat kanske??????


Av Lena - 28 maj 2009 21:31

I kväll när jag kom hem tog jag en promenad med min goa härliga hund Garbo. Det var sommarskönt  i kvällningen. Jätteskönt efter en lång arbetsdag.(kom hem vid 20.00 pga kvällsmöte). Solen fortfarande uppen, grönt och vackert. Såg midsommarblomster som börjat blomma och svalorna pep genom luften. SOMMAKÄNSLA


Av Lena - 27 maj 2009 21:11

Bara för er som gillar honom lika som jag.

Kram på er

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se