Senaste inläggen

Av Lena - 13 maj 2009 19:35

Våren bara ökar och ökar. Det är så himla grönt ute nu så ögonen blir nästan bländade. Knepigt att man ser skillnad bara mellan hemma och jobbet fast det bara är drygt 1,5 mil närmare kusten. Här hemma är varmare och grönare. GArbos första fästing bortplockad i kväll, blä, läbbiga ting det där.

Moderen är på väg till Norge för att fira 17 maj, kul för henne att se det hele.

Ha de

LL

ANNONS
Av Lena - 11 maj 2009 19:07

Tävlingar är alltid skoj, jag har en länk till en sida där man kan vinna lite fina tänkvärda ord

Ingela la la

finns  i mina länkarlistan. Gå in  kolla.

ANNONS
Av Lena - 11 maj 2009 18:46

Idag har en ny lite världsmedborgare kommit till oss. Våra barns kusin Henrik och hans sambo Therese har fått en flicka till.Storasyster 

Tyra är säkert stolt. Grattis! Härligt med bebis i maj.

Vi har haft utedag på skolan i dag. Miljötema. Städat solgården och sorterat skräp bl a härliga barn som gör allt så roligt på jobbet. Nu på aftonen har vi varit en hel drös med lärare som demonstrerat utanför kommunfullmäktiges möteslokal "Låt inte barnen betal krisen" . Varselhotet hänger över många lärare i vår kommun nu. Vem blir drabbade i slutänden, jo dessa härliga goa ungar som ska lära för livet. Visst behöver det sparas i kristider men varför är det alltid de små eller svaga som får ta smällen?


Av Lena - 8 maj 2009 15:24

Huvvligen vad tiden rinner iväg. Den här veckan har bara swichat förbi, men den har varit trevlig. Jobbet har flutit på även om  man inte kännt att man haft koll hela tiden.......................so what, DET HAR FUNKAT OCH DESSUTOM BRA.

I helgen ska vi gratta lite födesledagsbarn i olika åldrar. En 16-åring och en 60-åring. Tänkte även hinna med lite pyssel på tomten melllan kalasandet. Olle är sängliggagnde. Har drabbats av en rejäl influensaförkylning med feber osv. Lilla gubben min, aldrig roligt när nån i familjen blir sjuk.

Hoppas det går över  snart.


Av Lena - 5 maj 2009 16:31

Grattis systerdotter Anna. Vi kommer i morgon för i kväll är det Öppet Hus på mitt jobb så jag jobbar till sena kvällen, Olle har ont i halsen osv så det blir bättre med en egen dag för oss att gratta dej.

Nu har vi monterat upp en massa fina arbeten som eleverna gjort under året, kokat kaffe och dukat för Öppet Hus. Hoppas det kommer många föräldrar och syskon.  Vädret är väl inte tipp topp men bara det håller uppe med regn ska väl allt gå bra. Några aktiviteter är ute som tipspromenad och lite tävlingar i styltgång mm.Det brukar vara skoj.

HA det gött

Av Lena - 4 maj 2009 17:34

En uppmaning till er alla. Kommentera eller bara hör av er när ni varit in på min sida. Det är alltid roligt om ni lämnar ett litet avtryck...kram

Av Lena - 2 maj 2009 19:11

Äntligen maj. Vinterkläder in i garderoben. Jippi.

Har nyss kommit hem från några härliga dagar i Härjedalen. Varmt och soligt för en gångs skull i fjällen. Vi klättrade på fjället i bara shorts och kortärmat i går. Hela familjen inklusive flickvän. Det var roligt. Bilder kommer. Go vå på er
LL

Av Lena - 27 april 2009 20:25

Efter en underbart varm och härlig helg var det åter dags för en arbetsdag. Måndagar kan vara  struliga ibland men idag var det en fantastiskt trevlig dag tillsammans med glada, lugna och intresserade barn. I löv däm. Hi hi ska bli kul att se dera miner när jag får hem T-shirten jag beställt. På den står "I love mina elever" Ska använda den vid nåt tillfälle, kanske på badresan nästa vecka eller så. (om den kommit då) Bild kommer.

Även jag har, som  min kollega och vän lolla, kommit igång med lite disktrasestickning. Låter helt sanslöst när det finns att köpa. MEN det är så himlans skoj. Alla bomullsgarner blir helt plötsligt guld värda. En knallgul har en kompis fått, en grågrön har jag själv (Provex som inte var i så snygg färg) Nu är det en knallröd på G. Skitkul.

Å så skulle jag in en sväng på klädhörnan  idag och  hämta lite kläder jag  hängt undan. Det är ju lön idag ju. Men  butiken stängde tidigt idag så dörren var bommad när jag kom dit. Hm, hur akn jag då göra av med lite kulor o Bergsjö en vanlig vardag, jo jag kikar in hos vår optiker som har SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ mycket snyggt i smyckes- och presentväg. Alltid kan man hitta nåt. MEN ack även de hade måndagsstängt. JA så är det att vara shoppingsugen på vischan. Gör nytt försök i morgon.  Hoppade så in i bilen och rullade hemåt. Konstigt, va´mä folk det var utanför Bergsjögården ........spelemän, kaffetermosar och folk...????????.......fortsatte färden hemåt.........en massa hästar och ryttare vid macken...???????.....och flaggor o hej å hå....????????  Väl hemma vid middagsbordet fick jag förklaringen.......Gert och Robban var ju på väg in i byn idag på sin vandring genom Sverige, att jag missat det!!!!!

PÅ aftonen blev det en prommis med Garbo. Härliga vårkväll emd fåglar som väsnasn och hyffsat varm, hade bara en luvjacka. När vi kom hem så rymde gammelgubben Phang. Jäklar vilken fart han fick på gammelhundsbena. Han hade tydligen fattat att de var fler gubbar ute på vägen och ville hänga på hahahahaah. Michael hoppade in i bilen och hann upp hundskr...lilla vovven innan han nåt stora vägen iallafall. Skönt för där är snabba bilar och tunga bussar.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se